Výrobca:

Chaga extrakt kapsuly 60ks Natural Nutrition

11.65 s DPH

  • V odporúčanej dennej dávke sa nachádza 600mg extraktu z huby Chaga!
  • Obsahuje tiež 240mg polysacharidov.
  • Neobsahuje žiadne chemikálie, prímesi či objemové činidlá.
  • 100% čistý produkt vo forme vegánskych kapsúl vyrábaný špeciálnou metódou SmartPure®.
Doprava ZDARMA pre objednávky nad 70 €
Katalógové číslo: 4116 Kategórií:

Popis

Z biologického hľadiska je chaga zaujímavá svojou zložitou biochémiou.

Počas rastu sa v nej hromadí množstvo bioaktívnych zlúčenín, najmä melanín, ktorý jej dodáva charakteristickú čiernu farbu, a celý rad fenolov, polysacharidov a triterpénov.

Tieto zlúčeniny sú pre svoje rôznorodé vlastnosti a interakcie veľmi zaujímavé pre mykológiu a biochémiu. Pokiaľ ide o ľudský organizmus, chaga sa skúma predovšetkým pre jej biochemické zloženie a potenciálne interakcie jej zlúčenín s ľudskými bunkami.

Chaga je bohatá na rôzne zlúčeniny, ktoré priťahujú vedeckú pozornosť:

Melanín: Chaga má vysoký obsah melanínu, ktorý jej dodáva charakteristickú tmavú farbu a je známa svojimi antioxidačnými vlastnosťami.

Polysacharidy: Najmä beta-glukány, ktoré sa nachádzajú v mnohých hubách a sú známe svojou komplexnou štruktúrou. V chage sú tieto polysacharidy zaujímavé pre svoje potenciálne biologické aktivity.

Triterpény: Vrátane inotodiolu, ktorý je špecifický pre chagu. Tieto zlúčeniny sa skúmajú pre ich potenciálne účinky na bunkové funkcie in vitro.

V dennej dávke (1 kapsula) sa nachádza 600mg  extraktu z huby Chaga, z toho 240mg polysacharidov!

Zloženie: duálny extrakt z huby Chaga (Inonotus obliguus) (40% polysacharidov), vegetariánska kapsula (hydroxypropylmetylcelulóza).

Dávkovanie:  1 kapsulu denne zapite dostatočným množstvom vody. Užívajte spolu s jedlom. Odporúčaná denná dávka: 1 kapsula Účinné látky v ODD (1 kapsula): duálny extrakt z huby Chaga 600mg* (z toho: polysacharidy 240mg*). *referenčná výživová hodnota nie je stanovená.

Upozornenie: Prípravok nie je vhodný pre deti, osoby do 18 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Uchovávajte mimo dosahu malých detí. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie prekročiť. Skladovanie: Skladujte v suchu, mimo priameho slnečného žiarenia pri teplotách 6-25°C. Nevystavujte mrazu a vlhkosti.

Skladovanie: Skladujte v suchu, mimo priameho slnečného žiarenia pri teplotách 6-25°C. Nevystavujte mrazu a vlhkosti.

Distribútor: Green Medical, s.r.o., ČR.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 60 g

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Chaga extrakt kapsuly 60ks Natural Nutrition”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *