Výrobca:

Sójové bôby Edamame 400g Ita-San

3.95 s DPH

Jemné sójové bôby Edamame, vynikajúce na prípravu zdravých a výživných jedál. Boli starostlivo vybrané a pripravené značkou Ita-San, známymi odborníkmi v oblasti orientálnej kuchyne.

Doprava ZDARMA pre objednávky nad 70 €
Katalógové číslo: 4134 Kategória: , ,

Popis

Sójové bôby Edamame sú známe vysokým obsahom bielkovín, vlákniny a živín. Je ideálnou voľbou pre vegetariánov, vegánov, ľudí na diéte a všetkých, ktorí oceňujú zdravé jedlo. Môžu byť podávané ako jemné občerstvenie, prísada do šalátov, ako prísada do mnohých jedál ázijskej kuchyne. Zrná sa ľahko pripravujú – stačí ich variť niekoľko minút v mierne osolenej vriacej vode a potom sa môžu podávať teplé alebo studené.

Nielen chuť, ale aj nutričné hodnoty sóje Edamame vás prekvapia pozitívne. Sójové bôby obsahujú esenciálne aminokyseliny, vitamín C, železo, vápnik a mnoho ďalších zložiek, ktoré sú nevyhnutné pre správne fungovanie organizmu. Okrem toho je sója nízkokalorická, takže si môžete vychutnať chuť a ľahké občerstvenie bez výčitiek svedomia.

Zloženie: SÓJOVÉ bôby, pitná voda, jedlá soľ, antioxidant: kyselina L-askorbová, regulátor kyslosti: kyselina citrónová.

Alergény: sója.

Krajina pôvodu: Čína.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 400 g

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Sójové bôby Edamame 400g Ita-San”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *