Výrobca:

Lipozomálny Imunity Booster 200ml Zdravý svet

26.25 s DPH

Moderný lipozomálny prípravok s certifikovaným extraktom z listov olivovníka ISENOLIC ® na prevenciu a liečbu vírusových infekcií a aktiváciu imunitného systému. Obsahuje prírodný zdroj inhibítorov neuraminidázy, ktoré odporúča WHO na  vírusovú kontrolu infekcií a posilnenie imunitného systému.

Doprava ZDARMA pre objednávky nad 70 €
Katalógové číslo: 4301 Kategória: ,

Popis

Moderný lipozomálny prípravok s certifikovaným extraktom z listov olivovníka ISENOLIC ® na prevenciu a liečbu vírusových infekcií a aktiváciu imunitného systému. Obsahuje prírodný zdroj inhibítorov neuraminidázy, ktoré odporúča WHO na  vírusovú kontrolu infekcií a posilnenie imunitného systému.

Vedecké štúdie ukázali pozitívny vplyv kyseliny elenolovej na imunitu, v súlade s tým sa Isenolic ® odporúča:

  • pri znížení príznakov virózy a jej symptómov,
  • pri zabránení sezónnym vírusovým infekciám,
  • pri znížení dĺžky trvania prechladnutia,
  • poskytuje antioxidanty, aktivizuje imunitný systém,
  • pri herpesoch rôzneho typu (napr. pásový opar).

Isenolic má viacnásobný mechanizmus na zastavenie života vírusu, jeho cyklus a šírenie infekcie. Isenolic® priamo preniká do buniek schopných pôsobiť pred a počas infekčného obdobia vďaka jeho viac cieľovým mechanizmom.

  • Isenolic® blokuje vstup vírusu do bunky,
  • zastavuje jeho replikáciu: neutralizuje spätný chod a produkciu transkriptázy a proteázy a znižuje tvorbu esenciálnych aminokyselín, 
  • zabraňuje sa jeho reaktivácii (inhibícia aktivity neuraminidázy),
  • podporuje zničenie vírusu (stimuluje fagocytózu vírusu).

Lyzín je esenciálna aminokyselina, ktorá podporuje správnu činnosť imunitného systému a prispieva aj k eliminácii herpesov. Lyzín podporuje tvorbu kolagénu v pokožke, posilňuje šľachy a väzy v kĺboch.

Zdrojom lipozómov je slnečnicový lecitín bez GMO. Vitamín C pomáha pri ochrane buniek pred oxidatívnym stresom, prispieva k normálnej tvorbe kolagénu a taktiež k udržiavaniu normálneho stavu chrupaviek, kostí, ciev, ďasien, zubov a pokožky. Zinok je významný
na  funkciu imunitného systému, prispieva k normálnemu stavu kostí, vlasov, nechtov, pokožky a metabolizmu kyselín a zásad.

ZLOŽENIE: demineralizovaná voda, ISENOLIC® – extrakt z listov olív, L-Lyzín, kyselina L-askorbová (vitamín C), slnečnicový lecitín bez GMO, zinok (glukónan zinočnatý), sorban draselný, antioxidant askorbát sodný, glycerol, prírodná aróma tutti fruti, prírodný konzervant.

SPRÁVNE DÁVKOVANIE: Pred použitím pretrepať. Dospelí: 2x denne 5ml (1 čajovú lyžiču)
POČET DÁVOK V BALENÍ: 20

VÝŽIVOVÉ HODNOTY v 100ml:
Energetická hodnota 601,2kJ/143,7kcal
Tuky (g) 3,98
– z toho nasýtené (g) 0,44
Sacharidy (g) 14,41
– z toho cukry (g) 0
bielkoviny (g) 0,1

Obsah v dennej dávke: RVH%
ISENOLIC® extrakt z listov olív 300mg nestanovené, L-Lyzín 1000mg nestanovené, Kyselina L-askorbová 500mg 416%, Lecitín slnečnicový 400mg nestanovené, zinok (glukónan zinočnatý) 15mg 100%

UPOZORNENIE:
Výživový doplnok. Expirácia produktu je 12 mesiacov od dátumu výroby. Neotvorené skladujte na suchom, tmavom mieste do 25 °C, ideálne v chladničke.
Po otvorení skladovať v chladničke maximálne 30 dní. Výrobok nie je určený pre deti. Tehotné a dojčiace ženy po dohode s lekárom. Výrobok nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Lipozomálne výrobky si neukladajte do zásoby. Najlepšie sú čo najčerstvejšie.

Výrobca: Zdravý svet, SR.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 200 g

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Lipozomálny Imunity Booster 200ml Zdravý svet”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *