Výrobca:

Ylang-ylang 10 ml

23.45 s DPH

Výrazne upokojuje, harmonizuje emócie, pôsobí sedatívne.

Intenzívna sladko kvetinová vôňa.

Doprava ZDARMA pre objednávky nad 70 €
Katalógové číslo: 4398 Kategória: ,

Popis

Výrazne upokojuje nervy, povznáša ducha, harmonizuje srdce a emócie (nepokoj, nespavosť, nočné potenie, palpitácie, tachykardia, arytmia, vysoký tlak), pôsobí afrodiziakálne, má omladzujúce účinky na pokožku.

Vhodné pre vegánov.

Bylina: Ravintsara | Niaouli.

Zloženie: Cananga Odorata Flower Oil (éterický olej z kvetov ylang-ylang);Linalool*;Isoeugenol*;Geraniol*;Eugenol*;Citronellol*;Benzyl Salicylate*;Benzyl Benzoate*;Benzyl Alcohol*.
* – z prírodných éterických olejov

Krajina pôvodu: Komora.

Použitie: Pridajte 3-5 kvapiek do vody v aróma lampe alebo požadovaný počet kvapiek do difuzéra či inhalačnej tyčinky. Možno použiť taktiež na priamu inhaláciu. Nepoužívajte neriedené na pokožku, chráňte oči a chráňte pred deťmi.

Upozornenie: Nepoužívajte pre deti do 2 rokov. Používajte na pokožku v maximálnej koncentrácii 1%. Nepoužívajte pri nízkom krvnom tlaku. Nepoužívajte pri hypersenzitívnej, chorej či poškodenej pokožke.

 

Ide o prirodzene tuhnúci olej, čo zaručuje jeho vysokú kvalitu – Éterické oleje, ktoré môžu počas dlhého skladovania aj pri bežnej izbovej teplote vykazovať zmeny vzhľadu, zvyšuje sa viskozita a oleje prestávajú tiecť.

Teplý vodný kúpeľ pre stuhnuté éterické oleje: Fľaštičku s éterickým olejom vložte do nádoby s dostatočným množstvom teplej vody (do 40 °C), aby ovplyvnila teplotu oleja. Odskrutkujte viečko, aby sa počas zahrievania prispôsobilo rozpínaniu materiálu a dajte pozor, aby sa voda nedostala do fľaštičky. Nechajte ju ohriať asi 15–20 minút, vodu vymeňte podľa potreby, pokiaľ sa ochladzuje. Pokračujte v zahrievaní, kým nedostanete olej v správnej konzistencii, s ktorou budete pracovať.

 

Výrobca: Nobilis Tilia, ČR.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 10 g

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Ylang-ylang 10 ml”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *